John Wick dizisi ‘The Continental’ yolda!

13.01.2018 14:36
John Wick dizisi ‘The Continental’ yolda!

Amerikan Starz kanalı, karizmatik tetikçi John Wick’in evreninde geçen The Continental adlı bir dizi yayınlayacak. Film serisinin kahramanı Keanu Reeves’in de zaman zaman dizide yer alması bekleniyor.

Lionsgate TV’nin yapımcılığında çekilecek The Continental’in senaryosunu The Wire, Sons of Anarchy gibi yapımlardan hatırlayacağımız Chris Collins kaleme alıyor. John Wick filmlerine imza atan yönetmen Chad Stahelski de ilk bölümün yönetmenlik koltuğuna oturacak. 

Starz yetkilileri, dizinin başyapımcılığını üstlenen Keanu Reeves’in başrolde olmayacağını ancak belirli aralıklarla The Continental’de rol almasını umduklarını belirtti. İlk iki John Wick filminde, New York’taki Continental Oteli’ni tetikçilerin ve suikastçilerin bir araya geldiği gizli bir barınak olarak izlemiştik. Dizide gerçekleşen olaylar da filmlerle bağlantılı olacak ve otelde yeni ‘karanlık’ karakterler karşımıza çıkacak. 

Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi. Keanu Reeves’in başrolde yer alacağı John Wick: Chapter 3 filmi ise 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.