Edge of Tomorrow 2 projesi gerçeğe dönüşüyor!

15.01.2018 19:50
Edge of Tomorrow 2 projesi gerçeğe dönüşüyor!

Başrollerinde Tom Cruise ve Emily Blunt’ın yer aldığı 2014 yapımı Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında)’nın yönetmeni Doug Liman, devam halkası üzerinde çalıştığını ve bir sonraki filminin Edge of Tomorrow 2 olabileceğini söyledi. 

Kendisiyle yapılan bir röportajda konuyla ilgili görüşlerini açıklayan 52 yaşındaki yönetmen, “Senaryosu üzerinde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Oyuncuların ve benim takvim problemlerini aştık, artık zamanımız var. Bu, sadece senaryoyu çok severseniz yapabileceğiniz filmlerden biri. Stüdyonun bizi yapmaya zorlamadığı, iyi olup olmamasıyla ilgilenmediği bir film” dedi. 

Filmi içlerinden geldiği gibi yapmak istediklerini belirten Liman, “Eğer projeyi hayata geçirebilirsek bu benim, Emily Blunt’ın ve Tom Cruise’un çok istemesiyle olacak. Üçümüz de bunu çok arzuluyoruz. Aslında hiç birimizin bu filmi yapmaya ihtiyacı yok. Ama çok sevdiğimiz bir hikayemiz var bu sebeple senaryo üzerinde kafa yoruyoruz. Bir sonraki filmim bu olabilir” diye konuştu. 

Liman, daha önce yaptığı bir açıklamada, Edge of Tomorrow’un büyük bir hayran kitlesi olduğunu belirtmiş, “İlk filmin hayranları sürekli bize gelip filmi ne kadar çok sevdiklerinden bahsediyor, sürekli bize bir devam filmi yapıp yapmayacaklarını soruyor. Biz, bu filmi onların talebi üzerine çekeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. 

Japon yazar Hiroshi Sakurazaka‘nın 2004 basımı 'All You Need Is Kill' adlı romanından sinemaya uyarlanan ilk filmde, uzaylılarla savaşırken sürekli ölüp dirilerek bir zaman döngüsünde sıkışan tecrübesiz bir kumandanın hikayesi konu ediliyordu.