Men in Black 4'ün vizyon tarihi belli oldu

19.01.2018 15:16
Men in Black 4'ün vizyon tarihi belli oldu

Sony Pictures, şimdiye kadar üç tane çekilen Men In Black (Siyah Giyen Adamlar) filmlerine bir yenisini ekleyecek spin-off (yan hikaye) filminin 14 Haziran 2019’da gösterime gireceğini duyurdu. 

İlk üç filmin yıldızları Will Smith ile Tommy Lee Jones’un yer almasının beklenmediği proje, önceki filmleri göz ardı etmeyecek ama yoluna yeni karakterlerle devam edecek. Henüz resmi bir adı bulunmayan filmin yönetmenlik koltuğu da şimdilik boş. 

Senaryoyu Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Iron Man (2008) filmi ile geçen yıl gösterime giren Transformers: The Last Knight'ın senaristlerinden Art Marcum ve Matt Holloway yazıyor. Filmin baş yapımcısı Steven Spielberg olacak. 

Filmde siyah giyen adamların oluşturduğu gizli örgüt yine dünyayı uzaylılardan koruyacak ancak bu kez modern bir bilim kurgu çerçevesinde, önceki iki filmde göremediğimiz küresel ölçekte tehlikelere karşı savaşacaklar. 

1997, 2002 ve 2012’de gösterime giren Men in Black filmleri, dünya çapında toplam 1,7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.