DiCaprio’nun yeni Tarantino filmindeki rolü açıklandı

19.01.2018 16:05
DiCaprio’nun yeni Tarantino filmindeki rolü açıklandı

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun merakla beklenen dokuzuncu filminde oynaması kesinleşen Leonardo DiCaprio’nun rolüne dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

En son 2012 yapımı Django Unchained filminde Tarantino ile birlikte çalışan DiCaprio usta yönetmenle tekrar el sıkıştı. Filmin 20 Kasım 2017’de hapishanede hayatını kaybeden ünlü seri katil Charles Manson’ın hikayesini temel alacağı iddia edilmiş, Tarantino ise senaryoda daha çok 1969 yılına odaklandığını belirtmişti. 

Deadline’dan Mike Fleming Jr.’ın role dair edindiği ilk bilgiler şöyle: “DiCaprio filmde 1958 – 1963 yılları arasında yayınlanan Western türündeki televizyon şovu Bounty Law’ın başrolünde yer almış vasat bir aktör olarak karşımıza çıkacak. Filmlerde oynama çabası başarısızlıkla sonuçlanan karakter, 1969’a gelindiğinde başka şovlarda konuk olmaya devam etmekte, bir yandan da düşük bütçeli Western filmlerin merkezi haline gelmeye başlayan İtalya’ya gitmeyi planlamaktadır.”  

1960’ların oyuncusu rolünü üstlenecek olan Leonardo DiCaprio’nun, Tarantino’nun hikayesindeki yeri de şimdiden merak konusu. Filmin kadrosu henüz tamamlanmış değil, bir ünlü aktörün daha yer alacağı söyleniyor. En çok öne çıkan iki aday ise Tom Cruise ve Brad Pitt. Film, Charles Manson’ın cinayetlerini işlediği 1969 yılının Los Angeles’ında geçecek. 

Bu yıl içerisinde çekimlerine başlanacak olan film 9 Ağustos 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.