Scarlett Johansson ‘Kara Dul’ filmi ile en çok kazanan aktris olacak

21.01.2018 15:40
Scarlett Johansson ‘Kara Dul’ filmi ile en çok kazanan aktris olacak

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde sekiz yıldır boy gösteren Black Widow (Kara Dul) karakterine yönelik solo film çalışmalarına başlandı. 

Eski kontratı gereği çekimleri tamamlanmak üzere olan Avengers 4 filminde son kez Natasha Romanoff (Black Widow) karakterine hayat veren Scarlett Johansson ile yeni sözleşme imzanlandığı belirtiliyor. 

Marvel ve Disney’in 33 yaşındaki yıldız ile 25 milyon dolarlık yeni bir anlaşmaya vardığı, bonuslar ve ek ücretler ile rakamın 31 milyon dolara ulaşacağı, Johansson’un bu ücret ile Hollywood’da tek film ile en çok kazanan kadın oyuncu olacağı kaydediliyor. 

Kıyaslama yapmak gerekirse, geçen yıl DC karakteri Wonder Woman’ı canlandıran aktris Gal Gadot, 600 milyon dolar gişe hasılatı elde eden solo filminden sadece 300 bin dolar kazanmıştı.

Kara Dul projesi, başrolünde Brie Larson’ın yer alacağı ve 8 Mart 2019’da gösterime girecek olan Captain Marvel’dan sonra Marvel Sinematik Evreni’nde kadın kahramanın ön planda olduğu ikinci film olacak. Captain Marvel’da rol alacak Jude Law ve Ben Mendhelsohn’un Kara Dul filminde de boy göstereceği iddia ediliyor. 

Senaryosu Jac Schaeffer tarafından kaleme alınan solo Kara Dul filminin 2020 yılının yaz aylarında gösterime girmesi bekleniyor.