Johnny Depp’li ‘Görünmez Adam’da beklenmedik gelişme

24.01.2018 17:20
Johnny Depp’li ‘Görünmez Adam’da beklenmedik gelişme

Universal Pictures’ın klasik ‘canavar’ filmlerini yeniden çekip bu filmleri birbiriyle bağlantılı bir evrene dönüştürme (Dark Universe) projesinin ürünlerinden 'The Invisible Man' (Görünmez Adam) ile ilgili yeni gelişme yaşandı. 

Başrolünde ünlü aktör Johnny Depp’in yer alacağı filmin senaristi Ed Solomon projeden ayrıldığını duyurdu. 'Men in Black' ve 'Now You See Me' filmlerinde de çalışan Solomon, gerekçe olarak Universal Pictures ile olan görüş ayrılıklarını göstererek şu açıklamayı yaptı: 

“Bence Universal stüdyosu ‘Dark Universe projesi ile ne yapıyoruz’ ve ‘bununla gerçek niyetimiz nedir’ sorularına çözüm arayan bir hesaplaşmaya gitmek zorunda kaldı. Sanırım bu projeyi yeniden yapılandırıyorlar ki bence bu muhtemelen iyi bir fikir. Ama artık ben bu işte yokum.”

Tom Cruise’lu The Mummy’nin yönetmeni Alex Kurtzman, Chris Morgan ile birlikte Dark Universe olarak adlandırılan yeni canavar filmlerinin yapımcılığını üstleniyordu. Ancak iki ismin de projeden ayrılması sebebiyle gelecekteki filmlerin akıbetleri de belirsizleşti. 

Görünmez Adam’ın yanı sıra Javier Bardem’in başrolde yer alacağı Frankenstein filmi de bu belirsizlikten payını almış durumda. İki filmin de ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.