Clint Eastwood yeni filminde uyuşturucu kuryesi olacak

31.01.2018 09:37
Clint Eastwood yeni filminde uyuşturucu kuryesi olacak

Hollywood ikonu Clint Eastwood, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleneceği 'The Mule' adlı yeni filminin başrolünde 90 yaşlarındaki bir uyuşturucu kuryesini canlandıracak. 

87 yaşındaki usta aktör, Warner Bros. ve Imperative Entertainment işbirliği ile çekilecek filmde gerçek bir hikayeyi ele almaya hazırlanıyor. Eastwood, geçtiğimiz yıllarda ilginç yaşam öyküsüyle haberlere de konu olan Leo Sharp’a hayat verecek. 

Ödüllü bir bahçe uzmanı ve çiçek yetiştiricisi olan İkinci Dünya Savaşı gazisi Leo Sharp, 2014’te Meksika’daki Sinaloa karteli için uyuşturucu kuryeliği yaptığı gerekçesiyle 90 yaşında hapishaneye gönderilmişti. Sharp, eski kamyonetiyle Michigan’a 3 milyon dolarlık kokain götürürken yakalanmıştı. Avukatı, sanığın bunama belirtileri gösterdiği için böyle yanlış bir yolu tercih ettiğini belirtmiş, Sharp’ın cezası bu sayede 3 yıla indirilmişti. 

Senaryonun son halini Weeds’ten hatırlayacağımız Dave Holstein’ın kaleme aldığı proje aşamasındaki filmin henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor. Eastwood en son The 15:17 to Paris’in yönetmenliğini yapmıştı.