Şantör'ün Güzel Yüzü Cecile De France Doğallığıyla Büyülüyor

02.08.2007 11:41
Şantör'ün Güzel Yüzü Cecile De France Doğallığıyla Büyülüyor

Küçüklüğünden beri maske takıp başkalarının taklidini yapmaya bayılan Cecile de France bugünlerde hem ekranlarda hem de gerçek hayatında doğallığıyla herkesi büyülüyor.
 
Bu cuma vizyona girecek ŞANTÖR filminin güzel kadın oyuncusu Cecile de France geçtiğimiz hafta 32 yaşına bastı. Daha 17 yaşındayken aktris olma hayaliyle Belçika’dan Paris’e taşınan Cecile şimdiden büyük başarılar elde etmiş durumda.
 
2002 yılında Cedric Klapisch’in ülkemizde de gösterilen gençlik komedisi “İspanyol Pansiyonu” ile Gelecek Vaat Eden Kadın Oyuncu, 2005’te de yine aynı yönetmenin “Rus Bebekler” filmi ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Cesar’larını topladı.
 
Tüm dünyada büyük gişe hâsılatı yapan “Haute Tension” isimli korku-gerilim filmiyle uluslararası üne kavuştu. Jackie Chan’le oynadığı “80 Günde Devriâlem” filmiyle de Hollywood’a el attı.
 
Kısacık saçları ve masum güzelliğiyle Fransız sinemasının önemli isimlerinden biri olmaya aday Cecile bu başarıları elde etmenin çok kolay olmadığını şu sözlerle ifade ediyor: “Çok yavaş ama emin adımlarla yükseldim. Tarzımı geliştirmek, sinema tarafından sevilmeyi öğrenmek, ne tür kıyafetler giymek istediğimi keşfetmek, ışığın ve görselliğin önemini anlamak... Paris’e ilk geldiğimde çok yorucu ve zor günler geçirdim... Çok da yalnızdım.”
 
Gerard Depardieu ile birlikte başrol oynadığı ŞANTÖR ’deki performansı ile izleyenlerden tam not aldı.
 
Fransa’nın en azılı suçlularından biri Jacques Mesrine’in hikayesini anlatacak iki filmlik bir projede de önemli bir rol üstleniyor. Bu rol onu Mersine rolündeki Vincent Cassel’in yanı sıra ŞANTÖR ’de başrolü paylaştığı Gerard Depardieu ile yeniden karşı karşıya gelecek.