J.J. Abrams’tan yeni bilimkurgu dizisi: Demimonde

02.02.2018 19:10
J.J. Abrams’tan yeni bilimkurgu dizisi: Demimonde

Hollywood’un ünlü yapımcılarından J.J. Abrams, Fringe’den bu yana ilk kez bir televizyon dizisinin senaryosunu kaleme aldı. Bilimkurgu dram türündeki yapımın resmi adı 'Demimonde.' 

2019’un Aralık ayında vizyona girmesi planlanan Star Wars: Episode 9’un da yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenecek olan 51 yaşındaki yapımcı, yaklaşık iki yıllık süreye başka projeler de sığdırıyor. 

Amerikan HBO kanalı, pilot bölüme bile gerek kalmadan Warner Bros. TV ile Bad Robot Productions ortaklığında çekilecek Demimonde projesinin haklarını satın aldı ve diziye direkt olarak onay verdi. 

Abrams’ın üzerinde çalıştığı aile dramasında, bilim insanı olan bir anne ile eşinin ve kızının geçirdiği trafik kazasının ardından yaşananlar konu ediliyor. Anne komaya girerken kızı kendisini annesinin deneyleriyle oluşmuş, korkunç ve baskıcı bir güçle yüzleşen garip bir dünyada buluyor. 

Birçok gizem unsuru içerecek olan Abrams-tarzı dizinin her bölümü, izleyicileri soru işaretleriyle başbaşa bırakacak. Demimonde’un henüz resmi bir yayın tarihi yok.