Men in Black 4’ün yönetmeni belli oldu

02.02.2018 20:28
Men in Black 4’ün yönetmeni belli oldu

Şimdiye kadar 3 tane çekilen Men In Black (Siyah Giyen Adamlar) filmlerine bir yenisini ekleyecek spin-off (yan hikaye) filminin yönetmenliğine F. Gary Gray getiriliyor. 

Kendisiyle büyük ölçüde anlaşılan 48 yaşındaki yönetmen, en son 2017’de gösterime giren ve 1,2 milyar dolar gişe hasılatı elde eden sekizinci Hızlı ve Öfkeli filmi The Fate of the Furious’a imza atmıştı. Sony Pictures ve Amblin ortaklığındaki yeni Men in Black filminin başyapımcısı da Steven Spielberg olacak. 

İlk üç filmin yıldızları Will Smith ile Tommy Lee Jones’un yer almasının beklenmediği proje, önceki filmleri gözardı etmeyecek ama yoluna yeni karakterlerle devam edecek. Smith ve Jones’un olmadığı bir Men in Black filminin gişede ne kadar başarılı olacağı da şimdiden merak konusu. Yeni ikili için en büyük adayların Phil Lord ve Chris Miller olduğu iddia ediliyor.

Senaryoyu Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Iron Man (2008) filmi ile geçen yıl gösterime giren Transformers: The Last Knight'ın senaristlerinden Art Marcum ve Matt Holloway yazıyor. Çekimlerin büyük kısmının Londra'da yapılacağı belirtiliyor.

1997, 2002 ve 2012’de gösterime giren Men in Black filmleri, dünya çapında toplam 1,7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Henüz resmi adı açıklanmayan dördüncü film 14 Haziran 2019’da vizyonda olacak.