Arnold Schwarzenegger ‘Predator’ serisine dönecek mi?

04.02.2018 16:42
Arnold Schwarzenegger ‘Predator’ serisine dönecek mi?

Yönetmenlik koltuğunda Shane Black’in yer aldığı, 20th Century Fox yapımcılığındaki altıncı Predator (Avcı) filmi The Predator’un prodüksiyon süreci tamamlanmak üzere. 

Evrende yaşam formu bulunan gezegenlere gelerek avlanan uzaylı yaratık Predator karakterinin bilim kurgu, aksiyon ve gerilim öğeleri ile dolu hikayesi devam ediyor. Film ekibi, Kanada’nın Vancouver kentinde 12 – 29 Mart tarihleri arasında bazı sahnelerin yeniden çekimini gerçekleştirecek. 

Büyük bütçeli yapımlarda sık rastlanan bu ek çekim süreci, sonradan eklenen karakterler ya da senaryodaki değişiklikler sebebiyle yapılıyor. Son gelişme, akıllara 1987’deki ilk Predator filminde Dutch karakterini canlandıran Arnold Schwarzenegger’ın filmde rol alabileceği ihtimalini getirdi. 

70 yaşındaki efsanevi aktör, bir yıl önce katıldığı röportajda konuya ilişkin şunları söylemişti: “Shane Black benden filme katılmamı istedi. Senaryoyu istedim, okudum ve açıkçası bana önerdikleri hikayeyi beğenmedim. Bu haliyle filme katılmayacağım. Eğer öyküyü yeniden yazarlarsa ve Dutch’u daha önemli bir şekilde yansıtırlarsa bir şansları var.”

Shane Black’in senaryosunu Fred Dekker ile birlikte üstlendiği filmin hikayesinde bir son dakika değişikliği yapılmış olabileceği, bu sayede Schwarzenegger’in filme katılabileceği ve Mart’taki iki haftalık yeniden çekimlerde yer alabileceği söyleniyor. İddiaların ne kadar doğru olduğunu Mart ayında öğreneceğiz. 

The Predator, 3 Ağustos 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.