Evangeline Lilly’nin ‘Wasp’ karakteri Avengers 4’te yer alacak

04.02.2018 18:32
Evangeline Lilly’nin ‘Wasp’ karakteri Avengers 4’te yer alacak

Marvel Sinematik Evreni'ndeki Ant-Man (2015) ve devam halkası Ant-Man and the Wasp’ta Hope van Dyne / Wasp karakterine hayat veren aktris Evangeline Lilly, 2019’daki Avengers 4’te de rol alacağını söyledi. 

38 yaşındaki Kanadalı oyuncu, dün kişisel Instagram hesabında takipçileriyle bir soru-cevap canlı yayını gerçekleştirdi. Hayranlarının Marvel filmlerine ilişkin sorularına yanıt veren Lilly, “Avengers 4’te görüneceğim ama çok fazla değil, çok ümitlenmeyin. Büyük ve uzun süreli bir rolüm yok fakat orada olacağım. Filmde yer almaktan gurur duyuyorum, orada boy gösterecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım” dedi. 

Marvel çizgi romanlarında ana karakterlerden biri olan Hope van Dyne / Wasp, sinematik evrende sadece Ant-Man filmlerinde yer aldı. Peyton Reed’in yönetmenliğindeki Ant-Man and the Wasp, 6 Temmuz 2018’de vizyonda olacak. 

Adeta bir süper kahraman şölenine dönüşecek olan Avengers: Infinity War 27 Nisan 2018’de, Anthony - Joe Russo kardeşlerin yönettiği ve henüz resmi adını almayan dördüncü Avengers filmi ise 3 Mayıs 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.