Jason Statham’lı 'Killer's Game' geliyor

14.02.2018 19:42
Jason Statham’lı 'Killer's Game' geliyor

Yaklaşık 20 yıldır bekleyen bir film projesi, D.J. Caruso’nun yönetmenliğinde nihayet hayat buluyor. Başrolde aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jason Statham var. 

STX Films’in finansmanlığını ve dağıtımını üstleneceği Killer’s Game filmi, yazar Jay Bonansinga’nın 1997 basımı aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanacak. Hikayeye göre, ölümcül hastalık teşhisi konulan eski bir suikastçi, çekeceği acıdan kurtulmak için kendisini kiralık katillerin hedefine koyar. Ancak hasta olmadığını ve yanlış tanı konulduğunu öğrenmesiyle kendisini öldürmeye çalışan çok sayıdaki meslektaşından kurtulmak zorundadır. 

Film projesi ilginç bir şekilde 1998’den beri masada. Başroller için daha önce gündeme gelen isimler ise Michael Keaton ve Wesley Snipes. Sırasıyla Paramount, Warner Bros./New Line, Intermedia ve QED stüdyoları bir türlü filmi hayata geçiremedi. 

20 yıldır yönetmenlik koltuğu da sürekli değişiyor: Alex Proyas, John Woo, Pitof, Rupert Wainwright, Renny Harlin ve Simon Crane’den sonra D.J. Caruso’da karar kılınmış gibi görünüyor. X-Men filmlerine başlamadan önce en son senaryoyu Simon Kinberg kaleme almıştı. 

Yapımcılığını Steve Richards ve Andrew Lazar’ın üstleneceği Killer’s Game’in vizyon tarihi önümüzdeki aylarda belli olacak.