‘Joker’ filmi çekimleri Mayıs’ta başlayabilir!

21.02.2018 13:03
‘Joker’ filmi çekimleri Mayıs’ta başlayabilir!

Yönetmenlik koltuğuna Todd Phillips’in oturacağı DC sinematik evreni kapsamındaki solo Joker filminin çekimlerine 1 Mayıs’ta başlanabileceği iddia ediliyor.

Hollywood’dan haberler yayınlayan popüler Tracking Board sitesinden Jeff Sneider, kişisel Twitter hesabında projenin resmi olmayan detaylarını paylaştı. Sneider, “Ocak ayının ilk günlerinden. Bunu gün boyu kelime kelime yazabilirdim ancak yapmamayı tercih ettim. Çünkü artık her geçen gün daha az umursuyorum” dedi.  

Henüz resmi adını almayan Warner Bros. filminin senaryosunu Todd Phillips ve Scott Silver birlikte yazıyor. Sneider’ın yukarıdaki paylaşımında da görüleceği üzere Joker rolü için 43 yaşındaki ünlü aktör Joaquin Phoenix’in adı geçiyor. 

‘Gotham’ın suç prensi’ Joker’in ortaya çıkış öyküsünü ve karanlık bir ‘kötüye’ dönüşmesini anlatacak olan film 1980’li yıllarda geçecek. Yapımcılığını Martin Scorsese’nin üstleneceği filmin çizgi roman uyarlamasından öte cesur bir suç dramı olacağı kaydediliyor. Merakla beklenen yapımın 2019’da gösterime girmesi bekleniyor.