Terminator 6’nın çekimleri Haziran’da başlayacak

21.02.2018 18:53
Terminator 6’nın çekimleri Haziran’da başlayacak

En son Deadpool’a imza atan Tim Miller’ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı Terminator 6 filminin çekimleri Meksika’da Haziran ayında start alacak.

Gelmiş geçmiş en iyi sinema klasikleri arasında yerini alan Terminator serisinin ilk 2 filminde gördüğümüz aktris Linda Hamilton, yapımcı koltuğunda James Cameron ve Arnold Schwarzenegger'ın 27 yıl sonra yeniden bir araya geleceği filmle alakalı yeni bilgiler var: 

Paramount Pictures bünyesindeki filmde yer alacağı kesinleşen ‘Dani Ramos’ adlı bir kadın karakteri 18-20 yaşında Meksikalı bir aktris canlandıracak. Seçmelerin devam etmesi sebebiyle Mart ayında başlaması planlanan çekimlerin Haziran’a kaydırıldığı öğrenildi. Filmin villain (kötü karakteri) rolünde yine bir Meksikalı aktör boy gösterecek. 

Henüz resmi adını almayan filmin çekimlerinin bir kısmı Mexico City’de yapılacak, daha sonra Birleşik Krallık, İspanya ve Budapeşte’de devam edecek. Prodüksiyon sürecinin Kasım – Aralık aylarında tamamlanması hedefleniyor. 

Son 3 filmde anlatılan hikayeleri ‘görmezden gelecek’ olan altıncı Terminator filmi, 1991 yapımı Terminator 2: Judgment Day’in devamı niteliğinde olacak. Gösterim tarihi ise 26 Temmuz 2019 olarak belirlendi.