Tom Hardy’nin Al Capone’u oynayacağı ‘Fonzo’ yolda!

22.02.2018 12:41
Tom Hardy’nin Al Capone’u oynayacağı ‘Fonzo’ yolda!

Ünlü oyuncu Tom Hardy’nin, ABD’de 1920’lerde kurduğu suç imparatorluğu ile tarihe geçen mafya babası Al Capone’u canlandıracağı biyografik Fonzo filmi çekimleri Nisan’da başlıyor. 

Venom’un prodüksiyon sürecinin tamamlanmasıyla yoğun takvimine devam eden 40 yaşındaki Hollywood yıldızı, yönetmenliğini ve senaryosunu Josh Trank’in üstleneceği Fonzo filmi için 2 Nisan’da New Orleans, Lousiana’da olacak. Çekimlerin Mayıs sonuna kadar sürmesi bekleniyor. 

1919 yılında kurulan Chicago Outfit mafyasının 1925 yılında başına geçen Capone, yaklaşık 7 yıl süren bir süreçte büyük bir suç lideri olmuştu. 1931 yılına gelindiğinde The Untouchables (1987) filmine de konu olan şekilde, federal ajan Eliot Ness’in büyük çabaları ile hapse girdi. Hapiste girdiği bunalım ve etkisini gösteren frengi sebebiyle 1947 yılında 48 yaşında hayatını kaybetti. 

Josh Trank’in projesinde Al Capone’un hapis yıllarına yoğunlaşacağı belirtiliyor. The Untouchables’ta Capone’a Robert De Niro hayat vermişti. Fonzo’nun henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.