Mark Hamill, Guardians of the Galaxy 3’te rol alabilir!

26.02.2018 12:49
Mark Hamill, Guardians of the Galaxy 3’te rol alabilir!

Star Wars (Yıldız Savaşları) evreninin ikonik karakteri Luke Skywalker ile özdeşleşen aktör Mark Hamill’in Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) 3’te rol alma teklifine yönetmen James Gunn’dan olumlu cevap geldi. 

Herşey Ian Fee adlı bir Twitter kullanıcısının, Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen serisi Guardians’ın yönetmeni James Gunn’a, “Neden Mark Hamill’e üçüncü filmde bir rol vermiyorsun? Bunun muhteşemliği beni bitirebilir ama ben bu riski almaya hazırım” tweet’ini atmasıyla başladı. 

Yönetmen James Gunn ise, “Bence kendisi Malibu’da bana yakın bir yerde yaşıyor. Hamill beni ziyaret edebilir ve birer kahve içerek bunu konuşabiliriz” cevabını verdi. Daha sonra yazışmaya katılan Mark Hamill ve James Gunn arasında şu konuşma geçti: 

Hamill: “Hem iyi bir komşu hem de şu an işsiz bir aktör olarak ikisini de yapmaya hazırım.”

Gunn: “Haha hadi bunu yapalım!”

Hamill: “Eğer ciddiysen iletişim bilgilerini bana özel mesaj at”

Gunn: “Evet tabi ki ancak özel mesaj kutunun bana açık olduğunu sanmıyorum” 

Hamill: “Az önce seni takip ettim, böylece açılabilir değil mi?”

Usta oyuncu ile yönetmen arasındaki bu açık yazışma hem Star Wars hem de Guardians of the Galaxy hayranları arasında büyük heyecana sebep oldu. Kullanıcılardan birçok destek mesajı yağdı. 

Toplam 400 milyon dolar bütçeyle çekilen ilk iki Guardians filmi küresel çapta büyük beğeni toplamış ve toplamda 1,6 milyar doları aşan gişe hasılatı elde etmişti. Üçüncü filmin 1 Mayıs 2020'de gösterime girmesi bekleniyor.