‘Thor’ Chris Hemsworth ‘Men in Black 4’ kadrosunda!

28.02.2018 23:40
‘Thor’ Chris Hemsworth ‘Men in Black 4’ kadrosunda!

Marvel Sinematik Evreni filmlerindeki Thor karakteriyle büyük üne kavuşan aktör Chris Hemsworth’ün Men In Black (Siyah Giyen Adamlar) serisinin spin-off (yan hikaye) projesinde rol alacağı belirtildi. 

Sony Pictures ve Amblin’in 34 yaşındaki Avustralyalı oyuncuyla büyük ölçüde anlaştıkları haberleri geliyor. Filmin yönetmenlik koltuğuna da en son 8. Hızlı ve Öfkeli filmi The Fate of the Furious’a imza atan F. Gary Gray getiriliyor. 

Serinin hayranlarını üzecek konu ise ilk üç filmin yıldızları Will Smith ile Tommy Lee Jones’un projede yer almayacak olmaları. Henüz resmi adını almayan film, önceki yapımları gözardı etmeyecek ama yoluna yeni karakterlerle devam edecek. Smith ve Jones’un olmadığı bir Men in Black filminin gişede ne kadar başarılı olacağı da şimdiden merak konusu.

Senaryoyu Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Iron Man (2008) filmi ile geçen yıl gösterime giren Transformers: The Last Knight'ın senaristlerinden Art Marcum ve Matt Holloway yazıyor. Çekimlerin büyük kısmının Londra'da yapılacağı belirtiliyor.

1997, 2002 ve 2012’de gösterime giren Men in Black filmleri, dünya çapında toplam 1,7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Dördüncü film 14 Haziran 2019’da vizyonda olacak.