Vizyondaki filmlerde bu hafta (6 Nisan 2018)

06.04.2018 11:16

6 Nisan 2018'de vizyona 8 yeni film girdi...

Karanlık Sır

Haftanın önemli filmlerinin başında Karanlık Sır (Marrowbone) geliyor. Filmde annelerinin ölümünün ardından bir konakta herkesten uzak yaşayan 4 kardeşin evlerindeki karanlık bir güçle mücadeleleri konu ediliyor.

Can Feda

Kerem Bürsin ve Burak Özçivit'in iki subayı canlandırdığı Can Feda filminde, sınır ötesi operasyona giden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir özel timinin karşılaştığı zorluklarla mücadelesi ve ölüm kalım savaşı anlatılıyor.

Fındık İşi 2

2014 yapımı Fındık İşi'nin devamı olan Fındik İşi 2'de Sully ve arkadaşları, yaşadıkları parkın ellerinden alınmasını engellemek için çalışacaklar.

Kızım ve Ben

Kızını tek başına büyüten bir polisin, yıllar sonra annenin ortaya çıkışıyla karşılaştığı zor durumu anlatan Kızım ve Ben filminin başrolünde Cemal Hünal var.

Eyvah Karım

Çapkınlığa çıkan zengin bir adamın evini 3 farklı hırsız soymaya kalkınca karışan işlerin komedisi olan Eyvah Karım, 6 Nisan haftasının vizyon filmleri arasında yer alıyor.

Karımı Gördünüz Mü?

Peker Açıkalın ve İvana Sert'in başrolünde oynadığı komedi filmde, zengin bir işadamının eşinin ortadan kaybolmasının ardından yaşanan olaylar beyazperdeye aktarılıyor.

Eski Kocam(ız)

Haluk Bilginer'in de başrol oyuncuları arasında yer aldığı film, aynı adamla farklı zamanlarda evli kalmış 2 kadının aynı evde yaşamaya başlamaları sonrasında yaşanan olayları anlatıyor.

Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı

Haftanın diğer animasyon filminde, Louis ve Luca'nın yıllar öncesine ait bir gelenekten gelen 'Peynir Yarışı'nı kazanmaya çalışmalarını izliyoruz.