John Krasinski’den Mars’la ilgili bilim kurgu filmi yolda

17.04.2018 12:41
John Krasinski’den Mars’la ilgili bilim kurgu filmi yolda

A Quiet Place (Sessiz Bir Yer) adlı korku filminin başarısının ardından yönetmen John Krasinski ile aynı ekip, Mars’ta geçen bilim kurgu filmi Life on Mars için hazırlıklara başladı.

Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller’in John Krasinski ile yeniden bir araya geleceği film, Cecil Castellucci’nin ‘We Have Always Lived on Mars’ adlı kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanacak. 

Filmde, uğradığı büyük bir felaketin ardından Dünya tarafından terk edilmiş bir Mars kolonisinde yaşama tutunmaya çalışan bir avuç insanın hikayesi anlatılacak. Bir gün kolonideki bir kadın Mars yüzeyinde nefes almaya başlayabildiğini fark edecek, gezegende ve kolonide hiçbir şey eskisi olmayacaktır. 

Paramount Pictures bünyesindeki filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihine ilişkin bilgiler şimdilik belirsizliğini koruyor. İlginç konusuyla dikkat çeken 17 milyon dolar bütçeli Sessiz Bir Yer filmi ise, 6 Nisan’da ABD’de gösterime girmesinin ardından günümüze kadar küresel çapta 151 milyon doları aşan gişe hasılatı elde etti.