Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’den haber var

23.04.2018 14:56
Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’den haber var

Yönetmenlik koltuğuna yeniden Jon Watts’ın oturacağı Spider-Man: Homecoming 2 (Örümcek Adam: Eve Dönüş 2) filminin çekimleri Temmuz ayında başlıyor. 

2008’den beri vizyona giren bütün Marvel filmlerinde, eğer devam halkası ya da halkaları söz konusuysa öncelik ilk filmin yönetmenine veriliyor. Böylece Örümcek Adam serisinde de gelenek bozulmamış oldu. 

Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’nin konusuna dair gizem ise devam ediyor. Avengers: Infinity War’da Thanos ile savaştan çıkmış bir New York kentinde nasıl bir hikayesinin olacağı merak konusuydu. Genç aktör Tom Holland’ın dördüncü kez Peter Parker / Örümcek Adam karakterini canlandıracağı filmin farklı şehirlerde geçeceği ortaya çıktı. 

Marvel Sinematik Evreni filmlerinin yapımcısı Kevin Feige, katıldığı bir röportajda, Peter Parker karakterinin ilk kez New York’tan bu kadar fazla ayrılacağını haber verdi: “İlk filmi Atlanta’da çekmiştik, şimdi Londra’da çekeceğiz. Genç kahramanımız dünyanın geri kalan kısımlarında daha fazla zaman geçirecek.” 

Senaryoyu yeniden Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi kaleme alıyor. İddialardan birisi de Gwen Stacy karakterinin filme ekleneceği yönünde. Rol için seçmelerin sürdüğü, internete sızan bir ses kaydında Fransa’dan bir aktristin yer aldığı ileri sürülüyor. Çizgi romanlarda ilk kez 1965 yılında ortaya çıkan Stacy, Peter Parker’a ilgi duyan kolej öğrencisi bir yardımcı karakter olarak doğmuştu. 

Örümcek Adam: Eve Dönüş 2 filmi 5 Temmuz 2019’da gösterime girecek.