Elton John'ın Rocketman Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

27.05.2018 14:58
Elton John'ın Rocketman Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Eddie The Eagle aktörü Taron Egerton'ın başrolünü paylaştığı Elton John biyografisi Rocketman'in çıkış tarihi belli oldu.


2011'de duyurulan filmin senaryosu Billy Elliot'ın yazarı Lee Hall tarafından yazıldı. Yapım senaristin deyimiyle "dahi bir çocuğun, bir müzik efsanesine dönüşmesini" konu alacak. Filmin 17 Mayıs 2019'da vizyona girmesi planlanıyor. Uzun zamandır beklenen filmin başrolünde Tom Hardy'nin oynaması planlanıyordu. Ne yazık ki ünlü aktör şarkı söylemesi gereken sahnelerde zorlanınca kadrodan ayrıldı. Hardy'nin konuyla ilgili açıklaması "Ben şarkıcı değilim. Gerçekten şarkıcılıkla ilgili hiçbir fikrim yok. Rocketman için çabaladım ama sesimi bu şekilde kullanabilmem çok zor." şekilde oldu.

 

Kingsman filmlerinin yıldızı Taron Egerton'ın Hardy yerine kadroya dahil edildiği geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Egerton ile Eddie The Eagle filminde çalışan Dexter Fletcher filmin yönetmenlik koltuğunda oturacak. Projenin çekimleri Ağustos ayında başlıyor. Egerton, Elton John'ın en sevilen şarkılarını seslendirecek. Oyuncu filmle ilgili "Herkes filmin bir biyografi olduğunu düşünüyor ama öyle değil. Aslında fantastik bir müzikal çekiyoruz." açıklamasını yaptı.