Keanu Reeves Netflix Filmi Always Be My Maybe'nin Kadrosunda

31.05.2018 14:56
Keanu Reeves Netflix Filmi Always Be My Maybe'nin Kadrosunda

Keanu Reeves Netflix'in yeni romantik komedisi Always Be My Maybe'nin kadrosuna katılıyor.


Çekimleri bu hafta Kanada'da başlayan yapımın kadrosunda Lost dizisinin yıldızlarından Daniel Dae Kim, Ali Wong ve Randall Park bulunuyor. Wong ve Park'la daha önce Fresh Off The Boat dizisinde çalışan yönetmen Nahnatchka Khan, filmin yönetmenlik koltuğunda oturuyor. 

 

Netflix'in 2019 yılında yayınlayacağı filmde, Wong ve Park birbirleriyle 15 yıldır görüşmeyen çocukluk aşklarını canlandırıyor. Yetişkin olduklarında tekrar iletişime geçen ikilinin hayatında çok şey değişmiştir. Wong'un karakteri San Francisco'da restoran işleten ünlü bir şefe dönüşürken, Park ise babasıyla yaşamakta olan bir müzisyeni canlandıracak. Eski kıvılcımları hala hisseden ikili, birbirinin hayatına adapte olmayı başarabilecek mi izleyip göreceğiz.

 

Reeves'in henüz filmde hangi rolde yer alacağı bilinmiyor. Başarılı oyuncu bir yandan yeni Netflix filminin hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da büyük sükse yapan John Wick serisinin üçüncü filmini çekiyor. Keanu Reeves'i yakın zamanda Winona Ryder ile birlikte rol aldığı Destination Wedding isimli romantik komedide de izleyebileceğiz.