How to Train Your Dragon 3'den İlk Poster Geldi

31.05.2018 20:59
How to Train Your Dragon 3'den İlk Poster Geldi

Universal, How To Train Your Dragon: The Hidden World filminden ilk posteri yayınladı.


Çok sevilen animasyon serisinin üçüncü filminde Hiccup ve ejderhası Toothless kaderleriyle yüz yüze gelecekler. Hiccup, Astrid'le birlikte Berk adasını yönetecekken, Toothless ise ejderhalara liderlik edecektir... Ancak bütün planları Night Fury'nin gelmesiyle suya düşer. Cressida Cowell'ın çocuk kitabı serisine dayanan animasyon serisi, aile ve arkadaşlığa dair içerdiği samimi hikayeleriyle izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Aslen 2016 yılında vizyona girmesi beklenen animasyon, her yaştan izleyici tarafından merak ediliyor.

 

DreamWorks geçtiğimiz ay filmin resmi adını ve Toothless'ın "evcilleştirilmemiş, vahşi bir dişinin çekimine girdiğini" bizlere duyurmuştu. Filmin çarpıcı yeni posteri bize Night Fury'nin ve filmin adında bahsedilen "gizli dünya"nın ilk görüntülerini sunuyor. Animasyonun yaratıcıları How To Train Your Dragon 4 filminin çekilmeyeceğini duyurdukları için, Hiccup ve Toothless'ın hikayelerinin nasıl sonlanacağını heyecanla bekliyoruz.

 

Seslendirme kadrosunda Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harington, Craig Ferguson ve F. Murray Abraham'ı göreceğimiz film, 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek.