Brian De Palma Weinstein'ın Cinsel Tacizlerini Konu Alan Bir Senaryo Yazıyor

01.06.2018 18:55
Brian De Palma Weinstein'ın Cinsel Tacizlerini Konu Alan Bir Senaryo Yazıyor

Carrie gibi bir korku klasiğiyle özdeşleşen Brian De Palma, şimdi de Hollywood'un en tanınmış isimlerinden birini konu alan yeni bir korku filmi senaryosu yazıyor.


Brian De Palma, Harvey Weinstein'dan esinlenen bir senaryo ile yine izleyicilerine dehşet saçacak. De Palma, Weinstein'ın cinsel taciz ve saldırılarını konu alacak filmde, ünlü yapımcının adının geçmeyeceğini ancak filmin anlatımına ilham kaynağı olacağını belirtti. Yönetmen "Skandala ilişkin bir film yazıyorum ama ben Fransız bir yapımcıdan bahsedeceğim. Karakterim Weinstein olmayacak ama cinsel saldırganlıktan bahseden bir korku filmi olacak ve film endüstrisinin içinde geçecek." açıklamasını yaptı.

 

De Palma'nın senaryosunu yazdığı film Weinstein skandalını konu alacak tek yapım olmayacak. Alkışlanan oyun yazarı David Mamet de Weinstein ile ilgili bir Broadway oyunu üzerinde çalışıyor. De Palma, yeni filmiyle ilgili çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yönetmenliğini yaptığı Domino filminin vizyona girmesini bekliyor. Filmin başrollerinde Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten ve Guy Pearce yer alıyordu. Ama yönetmen bu filmin yetersiz finanse edildiğini, çalışanlardan bir kısmının parasının ödenmediğini, bu nedenle de vizyona girebileceği konusunda şüphe duyduğunu açıkladı.