Johnny Depp'li City Of Lies'tan İlk Poster Geldi

06.06.2018 21:21
Johnny Depp'li City Of Lies'tan İlk Poster Geldi

Başrollerini Johnny Depp ve Forest Whitaker'ın üstlendiği, Brad Furman'ın yeni suç filmi City Of Lies'tan ilk poster geldi.


Yakın tarihteki en kötü şöhretli ve çözülmemiş davalardan birinin gerçek hikayesine dayanan City of Lies, The Notorious B.I.G.'in, Rapçi Tupac'in ölümünden birkaç gün sonra gerçekleşen cinayetini daha önce hiç rastlanmayan bir bakış açısıyla ortaya koyan provokatif bir gerilim filmi. Los Angels Polis Departmanı'ndan Dedektif Russell Poole kariyerinin bu en büyük vakasını çözmek için yıllarını verir, ancak 20 yıl sonra bile davayı bir sonuca ulaştıramaz. İtibarını korumaya çalışan muhabir Jackson da bu cinayetin failini bulmaya kararlıdır. Gerçekleri araştıran bu iki adam, güçlerini birleştirir ve kurumsal bir yolsuzluk ile yalanlar ağını ortaya çıkarırlar.

 

Usta oyuncular Depp ve Whitaker'a, Rockmond Dunbar, Neil Brown Jr., Xander Berkeley, Toby Huss, Shea Whigham, Dayton Callie ve Melanie Benz gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Brad Furman otururken senaryoyu Christian Contreras kaleme alıyor. Film 7 Eylül 2018 tarihinde vizyona girecek.