Amanda Seyfried You Should Have Left'in Kadrosunda

08.06.2018 21:33
Amanda Seyfried You Should Have Left'in Kadrosunda

Beğeni toplayan filmi First Reformed'u yeni bitiren Amanda Seyfried, Kevin Bacon'ın doğaüstü gerilimi You Should Have Left'in kadrosuna katıldı. 


Film Daniel Kehlmann'ın aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlandı. Merak edilen yapımı daha önce Stir of Echoes'u da yöneten David Koepp yönetiyor. Bacon filmde genç bir karısı ve altı yaşında bir çocuğu olan zengin bir adamı oynayacak. Çiftin biribirinden ayrı kalması gereken bir dönemde güvensizlik ve şüphe ilişkilerini ele geçirir. Evrenin fiziksel kuralları ise kendilerinin aleyhine işlemektedir...

 

Filmin konusunda Kubrick'in meşhur filmi The Shining'i andıran bir şeyler olduğu görünüyor ama eminiz ki Koepp tıpkı daha önce yönettiği Stephen King uyarlaması olan Secret Window gibi, bu filme de kendi özgün yorumunu katmıştır. Filmin çekimlerine bu yılın ilerleyen aylarında başlanması bekleniyor. Seyfried'ın son zamanlarda çektiği ve eleştirmenler tarafından zayıf bulunan filmlerinin ardından, You Should Have Left genç oyuncuya kendini kanıtlaması için yeni bir fırsat verecek.