Game Of Thrones'un Devam Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

09.06.2018 17:26
Game Of Thrones'un Devam Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

Game Of Thrones dizilerinin devam projeleriyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. HBO, çalışmalarda yer alan beş dizi projesinden biri için pilot bölüm siparişi verdi.


Senarist Jane Goldman devam dizisinin pilot bölümünü yazacak. Goldman'ın planladığı diziler Game of Thrones evreninde geçse de, diziye konu olan olaylardan binlerce yıl önce Kahramanlar Çağı'nda gerçekleşen olayları anlatacak. Kesin olan tek şey, Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından akgezenlerin gerçek kökenine, doğunun gizemlerinden Stark efsanelerine dek hiçbir şey aslında bizim bildiğimiz gibi değil!

 

Goldman projeyi, kitap serisinin yazarı George R. R. Martin'le birlikte yarattı. İkili ayrıca dizinin yürütücü yapımcılığını da birlikte üstlenecekler. Jane Goldman sinema dünyasında iyi tanınan İngiliz bir senaryo yazarı ve yapımcı. Kendisinin senaryosunu yazdığı filmler arasında; Stardust, Kick Ass, X-Men: First Class, X-Men: Days of Future Past, Kingsman: The Secret Service ve Kingsman: The Golden Circle bulunuyor. Goldman'dan başka Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray ve Bryan Cogman da olası diğer Game Of Thrones dizileri üzerinde çalışıyorlar. Her bir projenin detayları sır gibi saklansa da, Martin'in yaptığı açıklamaya göre dizilerin hiçbirinde, orijinal dizi kadrosundan oyuncular bulunmayacak. Tamamen yeni hikayeler izleyeceğiz. 

 

Merakla beklenen Game Of Thrones dizisinin sekizinci ve son sezonu 2019 yılında ekranlarımızda olacak.