Robert De Niro Ödül Töreninde Amerikan Başkanına Hakaretler Yağdırdı

11.06.2018 14:51
Robert De Niro Ödül Töreninde Amerikan Başkanına Hakaretler Yağdırdı

Senenin merakla beklenen tiyarto ödülleri olan Tony Ödülleri töreninde şok eden anlar yaşandı. Ünlü oyuncu Robert De Niro, Amerikan Başkanı Donald Trump için beklenmedik sözler sarf etti.


New York Radio City Music Hall'de, 74'üncüsü düzenlenen törende sahneye çıkan Robert De Niro "Tek bir şey söylemek istiyorum" diyerek sözlerine başladı ve ABD Başkanı Donald Trump'a ağır hakaretlerde bulundu. De Niro'nun, gecede sahne alacak olan Bruce Springsteen'i sahneye davet etmek için yaptığı konuşma esnasında sarf ettiği sözler karşısında salondaki konuklar şoka uğradı. Bazı seyirciler ise De Niro'nun sözlerini ayakta alkışladı. Bradley Cooper ve Anika Noni Rose gibi pek çok Hollywood ünlüsü de De Niro'ya sözlerinde destek verdi.

 

Amerikan televizyonlarında sansüre uğrayan konuşmayı Avustralya televizyonları kesintisiz yayınladı. De Niro daha önce de Trump'la ilgili sert açıklamalarda bulunmuş, hatta bir keresinde Amerikan başkanını yüzünden yumruklamakla tehdit etmişti. 2017 yılında Meryl Streep'in başkanın pervasız davranışlarıyla ilgili yaptığı konuşmaya ise "Bunların söylenmesi gerekiyordu." diyerek destek vermişti.