Korku Seansı Evreninin Yeni Filmi The Nun'ın İlk Fragmanı Çıktı

13.06.2018 16:39

Korku Seansı 2 fırtınasının ardından rahibe Valak serinin spin-off filminde geri dönüyor.


İrlanda'nın yerel bir korku hikayesini konu aldığı The Hallow filminin ardından, yönetmen Corin Hardy The Nun filmiyle geri dönüyor. Hardy, James Wan'ın 1970'lerde geçen hikayesi Korku Seansı'ndaki Rahibe Valak için bir spin-off çekiyor. Korku Seansı 2 hayranlarının favori şeytani yaratığı Valak, şeytani bebek Annabelle'den sonra kendi filmine kavuşan ikinci Korku Seansı karakteri.

 

Taissa Farmiga'nın başrolünde olduğu The Nun'da, Romanya'daki bir manastırda genç bir rahibenin intihar etmesinin ardından, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile çırağı Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin amacı olayı araştırmaktır ancak manastırdaki korkunç bir sırrı keşfederler. Şeytani rahibe biçiminde boy gösteren kötü niyetli Valak ile karşı karşıya kalan ikili korkunç bir savaş vermek zorunda kalacaktır...

 

Hardy filmle ilgili "Klasik dönem, eski usul, bol kanlı korku filmlerine geri dönme zamanı..." yorumunu yaptı. Yönetmen ayrıca "Bu hikayenin karakter odaklı bir gizem filmi olmasının yanı sıra, dehşet verici bir korku filmi olmasını seviyorum." sözlerini paylaştı. The Nun 21 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.