Aaron Paul Apple Dizisi Are You Sleeping'in Kadrosuna Katıldı

14.06.2018 22:54
Aaron Paul Apple Dizisi Are You Sleeping'in Kadrosuna Katıldı

Apple, Reese Witherspoon'un yapımcılığını yaptığı Are You Sleeping dizisinin yıldız dolu kadrosuna Aaron Paul'ü de ekledi.


Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Jesse Pinkman karakteriyle hayatlarımıza giren Aaron Paul, Peter Chernin ve Reese Witherspoon'un Apple için yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Are You Sleeping'in kadrosuna girdi. Başrolünü Octavia Spencer'ın üstlendiği dizide Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms ve Haneefah Wood da yer alacak. Ayrıca This Is Us’ın yıldızlarından Ron Cephas Jones ve Lizzy Caplan'ı da dizide görebileceğiz. Kathleen Barber'ın romanından uyarlanan yapım 10 bölümlük bir gerilim dizisi olarak planlanıyor. Senaryoyu ise Nichelle Tramble Spellman kaleme alıyor. 

 

Spencer dizide Poppy Parnell isimli başarılı bir muhabiri canlandıracak. Bu muhabir sunduğu podcast programı aracılığıyla yıllar önce işlenmiş bir cinayete dair yeni bir gerçeği keşfediyor. Aaron Paul ise yirmi yıl önce cinayetle suçlanan ancak suçlu olup olmadığı bir türlü kanıtlanamayan Warren Cave karakterine hayat verecek. Daha önce canlandırdığı suçlu rolünde oyunculuğuyla harikalar yaratan ve üç kez Emmy ödülü kazanan Aaron Paul'ün yeni dizisinin de büyük başarıya ulaşması bekleniyor. Dizinin yayın tarihiyle ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde duyurulacak.