Burçin Terzioğlu Türk Netflix Dizisi The Protector'da Yer Alacak

14.06.2018 23:32
Burçin Terzioğlu Türk Netflix Dizisi The Protector'da Yer Alacak

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi The Protector'da Burçin Terzioğlu da rol alacak.


Netflix’in ilk yerli orijinal yapımı The Protector'ın 10 bölümlük ilk sezon çekimleri tamamlandı. Dizinin ikinci sezon çekimleri bu hafta başlıyor. Platformdan gelen açıklamada fantastik drama türündeki dizinin kadrosuna, Poyraz Karayel dizisiyle adını duyuran güzel oyuncu Burçin Terzioğlu’nun katıldığı duyuruldu. Dizide Çağatay Ulusoy'a, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş gibi önemli isimler eşlik ediyor. Burçin Terzioğlu ise diziye ikinci sezonda giren Rüya karakterine hayat verecek.

 

Rüya, sonsuz aşkı deneyimlemiş, özgür ve iradesi güçlü bir kadındır. Göz kamaştırıcı güzelliği ve gizemli havası ile etrafındakilerin başını döndürür. Tutkularının ya da korkularının esiri değildir. Diziye Terzioğlu'yla birlikte ikinci sezonda giriş yapan Saygın Soysal da kendini amacına adamış Mergen karakterine hayat verecek. Görevini başarmaktan başka hiçbir arzusu olmayan Mergen, bu yüzden tüm insani duygulara karşıdır, özellikle de aşka...

 

Çağatay Ulusoy, N. İpek Gökdel'in 'Karakalem' adlı romanından uyarlanan The Protector'da Hakan karakterini canlandırıyor. Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın maceralarını anlatıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin yönetmen koltuğunda Can Evrenol oturuyor.