Lucifer'i Netflix Kurtardı!

18.06.2018 22:57
Lucifer'i Netflix Kurtardı!

Geçtiğimiz Mayıs'ta iptal edilmesiyle herkesi şok eden, sevilen dizi Lucifer'i Netflix satın aldı. Dizinin dördüncü sezonu Netflix'te yayınlanacak.

Lucifer'in hayranları, dizinin iptalinin duyurulmasından bu yana tedirgin bir bekleyiş halindeydi ve bir mucizenin gerçekleşmesini umuyorlardı. Son günlerde söylentiler Amazon'un dizinin kurtarıcısı olabileceği yönünde olsa da, sonuçta diziyi iptalden kurataran Netflix oldu. Lucifer'in 4. sezonu Netflix'te yayınlanacak! Yeni sezonun on bölümden oluştuğu bilgisi de basınla paylaşıldı. Tom Ellis sosyal medyada hayranları ve Netflix için "Verdiğiniz destek için ne kadar minnettar olduğumu size anlatamam... Teşekkür ederim  #LuciferLives. Size de teşekkür ederim yeni evimiz @Netflix. Pek çok insanı mutlu ettiniz." şeklinde bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Amerikan FOX kanalı, diziyi yeterli izleyici sayısına ulaşamadığı gerekçesiyle 11 Mayıs tarihinde iptal etmişti. O tarihten itibaren dizinin hayranları sosyal ağlarda #SaveLucifer hareketi başlatarak, diziye yeni bir alıcı bulmaya çabaladılar. Tom Ellis'in canlandırdığı Lucifer, Neil Gaiman'ın Sandman çizgi romanındaki yardımcı karakterlerden biriydi.