Kit Harington Game Of Thrones'tan Sonraki Planlarını Açıkladı

19.06.2018 19:43
Kit Harington Game Of Thrones'tan Sonraki Planlarını Açıkladı

Kit Harington, Game Of Thrones'un final sezonunun ardından Jon Snow karakterinin üzerine yapışmasını önlemek için neler planladığını açıkladı. Harington, Xavier Dolan'ın yeni filmi The Death and Life of John F. Donovan'da başrol oynuyor. 


HBO'nun yıldız dizisi Game Of Thrones'un finali için günleri sayıyoruz. Emilia Clarke, henüz dizinin çekimleri bile bitmemişken oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi için bir veda notu paylaştı. Harington'dan da dizi finalinin ardınan planladığı işlerle ilgili bir açıklama geldi. Sevilen oyuncu gazetecilere verdiği ropörtajda, diziden sonrası için hem fiziksel hem de kariyer anlamında kendini hazırladığını söyledi. Açıklamasına "Uzaklaşmak, belirsizliğin tadını çıkarmak, saçlarımı kesmek, karakter olarak kendimi daha az tanınabilir kılmak ve yeni şeyler yapmak istiyorum." sözleriyle devam etti.

 

Ünlü oyuncu saçını kısacık kestirip, mümkün olduğunca Jon Snow görüntüsünden uzaklaşmak niyetinde olduğunu belirtse de, sakalını kesme konusunda kararsız. "Saçımı ve sakalımı aslında uzunken seviyorum. Ama bir sonraki rolüme de aynı görüntüyle başlamam imkansız. Jon Snow muhteşem bir karakterdi yine de artık ondan kurtulmalıyım." yorumunu yapan Harington 2011 senesinden beri Jon Snow karakterini canlandırıyor. Dizinin sezonları arasında ise Pompeii, Brimstone ve The Death and Life of John F. Donovan filmlerinde rol aldı.