Jojo Rabbit Kadrosu Büyüyor

19.06.2018 20:18
Jojo Rabbit Kadrosu Büyüyor

Game Of Thrones yıldızı Alfie Allen ve Logan'dan Stephen Merchant, 2. Dünya Savaşı hicvi Jojo Rabbit'in kadrosuna katıldı.


Stephen Merchant ve Alfie Allen, Taika Waititi'nin merakla beklenen 2. Dünya Savaşı filmi Jojo Rabbit'in kadrosuna katıldı. Christine Leunens'in 2010 yılında yazdığı Caging Skies romanından uyarlanan filmin senaryosunu da Waititi yazdı. Film 2. Dünya Savaşı sırasında yalnız bir çocukluk geçiren Jojo Betzler ve onun hayali arkadaşı Adolf Hitler etrafında geçiyor. Waititi, Nazizm ve ırkçılıkla inceden dalga geçtiği filmini "anti-savaş hicvi" olarak tanımlıyor.

 

Oyuncular arasında Jojo'nun annesi rolünde Scarlett Johansson, Jojo'nun Hitler Gençlik Kampı'ndaki lideri rolünde Oscarlı Sam Rockwell ve Jojo'nun kamptaki acımasız eğitmeni rolünde Rebel Wilson'ı görüyoruz. Gestapo ajanı Captain Deertz'i canlandıracak Stephen Merchant ve Nazi rolünde göreceğimiz Alfie Allen da filmin yıldız kadrosuna son eklenen isimler oldu. Vizyon tarihi henüz duyurulmayan filmin Oscar için güçlü bir aday olacağı düşünülüyor.