It: Chapter Two Kadrosuna Xavier Dolan ve Will Beinbrink Katıldı

22.06.2018 00:30
It: Chapter Two Kadrosuna Xavier Dolan ve Will Beinbrink Katıldı

It'in devam filminde Losers Club ekibinin yetişkinliklerini canlandıracak oyuncular her ne kadar bulunmuş olsa da, hala doldurulması gereken kadrolar var. Ünlü yönetmen Xavier Dolan ve aktör Will Beinbrink filmin kadrosuna son katılan isimler oldu.


Xavier Dolan ve Will Beinbrink, It: Chapter Two filminin oyuncu kadrosuna katılıyor. Dolan ve Beinbrink, Jessica Chastain, James McAvoy ve Bill Hader'la birlikte, 2017 yılının gişe rekorları kıran korku filminin devamında yer alacaklar. Andy Muschietti'nin bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu Chapter Two, Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanıyor. Hikaye artık yetişkin olan ve Maine'deki evlerine tekrar dönen Losers Club üyelerinin etrafında dönüyor.

 

Filmdeki oyunculuğu merakla beklenen Dolan, Adrian Mellon isimli eşcinsel bir karakteri canlandıracak. Aralarında I Killed My Mother ve Tom At the Farm’ın yer aldığı kendi filmlerinde de oynayan yönetmen, 28 Eylül’de vizyona girecek Joel Edgerton filmi Boy Erased’de de yer alıyor. Toronto'da çekimleri süren Chapter Two'da Bill Skarsgård'ı yeniden Pennywise rolünde izleyeceğiz.