Christian Bale ve Matt Damon'ın Ford vs. Ferrari Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

23.06.2018 19:43
Christian Bale ve Matt Damon'ın Ford vs. Ferrari Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

20th Century Fox, ünlü yıldızlar Matt Damon ve Christian Bale'in yer aldığı, 1966 Le Mans yarışlarını konu alan James Mangold filmi için vizyon tarihini belirledi. Hala isimsiz olan proje 28 Haziran 2019'da sinemalarda olacak.

 

Gerçek bir hikayeye dayanan filmde, Ford ve Ferrari arasındaki ateşli rekabeti izleyeceğiz. Dünyanın en eski spor otomobil yarışması olan Le Mans'ta iki firmanın otomobilleri karşı karşıya gelir. Film, Ford Otomotiv'in efsanevi tasarımcısı ve yarış sürücüsü Carroll Shelby tarafından yönetilen Amerikan ekibin ve Henry Ford II tarafından, Le Mans'ta Ferrari'yi yenebilecek bir otomobil tasarlaması için görevlendirilen İngiliz pilot Ken Miles'ın heyecanlı hikayesini konu alacak. 

 

Filmde Damon, Shelby'i canlandırırken, Bale'i ise Miles rolünde göreceğiz. Ford vs Ferrari'nin senaryosu Jez Butterworth  ve John Henry Butterworth tarafından yazıldı. Daha önce beğenilen film Logan'ın yönetmenliğini yapan James Mangold filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Yapımcılığı ise Chernin Entertainment üstleniyor.