Ewan McGregor ve Lea Seydoux'nun Fütüristik Aşk Filmi Zoe'den İlk Fragman Geldi

24.06.2018 01:38

Drake Doremus, Like Crazy'den Equals ve Newness'a kadar düşük bütçeli romantik filmlerin yönetmeni olarak bağımsız film topluluğunda yerini sağlamlaştırdı. Son filmi Zoe'de, sentetik insanların yaşadığı bir dünyada geçen aşk hikayesini izleyicilerle paylaşıyor.


Zoe'de, Ewan McGregor şirketi teknoloji tabanlı romantik araçlar sunan bir yapay zeka mühendisini canlandırıyor. Şirketin ilk keşfi, başarılı bir ilişki olasılığını belirleyen bir algoritmadır; en son projesi ise mükemmel ruh eşi olmak için tasarlanan yapay insanlar olur. McGregor’un karakteri, Léa Seydoux’nun canlandırdığı bir çalışanla ilişki yaşar, ancak ilişkileri şirketin bilimsel ürünleriyle iç içe geçer.

 

Miranda Otto, Christina Aguilera, Theo James ve Rashida Jones filmin kadrosunda Mcgregor ve Seydoux'ya eşlik ediyor. Dünya prömiyerini Nisan ayında düzenlenen Tribeca Film Festivali’nde gerçekleştiren Zoe'nin pek çok ülkedeki hakları Amazon tarafından satın alındı ve 20 Temmuz’da seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmden gelen ilk fragman izleyicilerle paylaşıldı.