Viggo Mortensen'in Yeni Filmi Green Book'un Vizyon Tarihi Belli Oldu

27.06.2018 02:12
Viggo Mortensen'in Yeni Filmi Green Book'un Vizyon Tarihi Belli Oldu

Universal, Viggo Mortensen ve Mahershala Ali'nin oynadığı Green Book adlı yol filminin vizyon tarihini açıkladı. Film ödül sezonuna yetişebilmesi için 21 Kasım tarihinde vizyona girecek.


Participant Media ve DreamWorks Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği filmi komedi filmleriyle tanınan Peter Farrelly yönetiyor. Film 1962 yılında geçiyor ve kölelik karşıtı eyaletleri, kölelik taraftarlarından ayıran Mason-Dixon hattı boyunca yapılan bir yolculuktaki gerçek dostluk hikayesini konu alıyor. Mortensen İtalyan asıllı bir korumayı canlandırıyor. Bu karakter, Ali'nin canlandırdığı dünyaca ünlü piyanistin Manhattan'dan güney eyaletlere olan yolculuğunda fedailiğini ve şoförlüğünü üstlenir. Yolculukları boyunca ırkçılıkla, tehlikeyle - ve beklenmedik dostluk ve mizahla - yüzleşirler, hayatta kalmak ve gelişmek için farklılıkları bir kenara koymak zorundadırlar.

 

Nick VallelongaBrian Hayes Currie ve yönetmen Peter Farrelly'nin senaryosunu yazdığı yapımda, Mortensen ve Ali'ye Linda CardelliniDon Stark ve P.J. Byrne gibi isimler eşlik ediyor. Yapım şirketinin ırklar arası dostluğu konu alan filmle ilgili beklentileri oldukça yüksek.