Fantastik Canavarlar'dan Newt ve Tina'nın Enteresan Posterleri Paylaşıldı

28.06.2018 03:26
Fantastik Canavarlar'dan Newt ve Tina'nın Enteresan Posterleri Paylaşıldı

Eddie Redmayne ve Katherine Waterston'ın, uzun zamandır beklenen Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filminden posterleri geldi. İddia ediyoruz, büyülü dünyanın hayranları bu posterleri duvarlarına asmak isteyecek.


16 Kasım 2018'de J.K. Rowling'in romanlarına dayanan yeni büyülü macera, Grindelwald'ın Suçları sinemalarda olacak. Eddie Redmayne bir kez daha başrol oyuncusu Newt Scamander rolünü üstleniyori. Kolunun altındaki fantastik hayvanlarla dolu bir bavulla New York'a seyahat ettikten sonra, genç adam gelecekteki danışmanı olan ve arkadaşı Albus Dumbledore'la karşılamak üzere Avrupa'ya dönecek ve Gellert Grindelwald'a karşı bir mücadele verecek. Fakat önceki hayatına geri dönüşü pek de kolay olmayacak. Newt, kıtadaki en çok aranan büyücülerden biri ve bunun kanıtı da filmin başrollerinin yer aldığı iki yeni poster!

 

Bir asa taşıdıkları uyarısında bulunan posterde, ikili tehditkar ve aşırı derecede tehlikeli olarak tanıtılır. Kahramanların bu iki görseli arama ve yakalama çalışmalarında kullanılacak. Fantastik Canavarlar'ın merakla beklenen devam filminde Dumbledore'u Jude Law ve Grindelwald'u Johnny Depp canlandıracak.