Amy Adams'ın Yeni Filmi Woman in the Window'un Vizyon Tarihi Belli Oldu

28.06.2018 22:33
Amy Adams'ın Yeni Filmi Woman in the Window'un Vizyon Tarihi Belli Oldu

Fox, Amy Adams'ın yeni psikolojik gerilim filmi Woman In The Window'u ödül sezonuna yetiştirmeye çalışıyor. Film 4 Ekim 2019'da vizyona girecek.


Joe Wright'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu Tracy Letts ve Scott Rudin birlikte yazdılar. Eli Bush'un yapımcılığını üstlendiği film A. J. Finn'in çok satan romanı The Woman in the Window'dan uyarlandı. Roman 2018'in en çok satış getiren yetişkin kurmaca kitabı olma özelliğini taşıyor. Hikaye, New York'taki evinde münzevi hayatı yaşayan, dışarı çıkamayan bir kadına odaklanıyor. Adams'ın hayat vereceği Anna Fox karakteri agorafobiktir ve gününü şarap içip, eski filmleri izleyerek, mutlu zamanlarını hatırlayarak ve komşularına casusluk yaparak geçirir. Bir gün rahatsız edici olaya tanıklık eden Anna ne yapacağı konusunda kararsız kalır.

 

Adams şimdiye kadar Junebug, Doubt, The Fighter, The Master ve American Hustle filmleriyle beş kere Oscar adayı oldu ama ödülü kazanamadı. Yeni filmiyle gözünü Akademi Ödülü'ne dikmiş gibi görünüyor. Filmin oyuncu kadrosunda başka kimlerin yer alacağıyla ilgili bir duyuru ise henüz yapılmadı.