Johnny English Strikes Again'den Yeni Poster Geldi

28.06.2018 23:35

Johnny English geri dönüyor! Favori casusumuz Britanya'yı ve dünyayı potansiyel bir tehlikeden korumak için yine bütün marifetlerini sergileyecek. Filmden gelen ilk poster izleyicilerle paylaşıldı.


Johnny English serisinin üçüncü filmi olacak yapımda Rowan Atkinson'ın canlandırdığı sakar ajanı bir kez daha keyifle izleyeceğiz. Bu sefer İngiltere’yi bir siber saldırı vurmuştur ve sahada çalışan tüm gizli ajanlarının isimleri tek tek ortaya dökülür. Hükümet artık öğretmenlik yapan Johnny English'i, bu saldırıdan sorumlu hacker'ı ortaya çıkarması ve onu adalete teslim etmesi için bir kez daha göreve çağırır. David Kerr'in yönetmenlik yaptığı filmde ayrıca Emma Thompson, Olga Kurylenko, Jake Lacy ve Ben Miller rol alıyor.

 

Focus Features, Johnny English'in merkezinde bulunduğu ve bir bakıma da James Bond'u taklit ettiği yeni posterini yayınladı. Johnny English filmleri, Bond ve benzeri ajan filmlerinin parodisi olması sebebiyle, Bond filmlerinde kullanılan aynı yüksek teknoloji ürünleri ve aksiyon sahnelerini içeriyor. Johnny English Strikes Again'in bir fragmanı birkaç ay önce paylaşılmıştı. Filmin ise 26 Ekim tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.