Ethan Hawke ve Rose Byrne'nin Yeni Filminin Fragmanı Çıktı!

01.07.2018 18:05

Ethan Hawke'tan bir yeni film daha geliyor. Rose Byrne'yle birlikte yer aldığı rockstar komedisi Juliet, Naked'ın ilk fragmanı paylaşıldı.

 

Hawke, First Reformed'da kasvetli bir vaizi canlandırdıktan sadece üç ay sonra, romantik bir komedinin başrolünde yer alarak bize oyunculuğunun gücünü yeniden hatırlatıyor. Ünlü oyuncu, filmde yaşı ilerlemiş rock yıldızı Tucker Crowe'u canlandırıyor. Tucker'ın 25 sene önce yapmış olduğu bir kayıt ortaya çıkınca, hayatı bir anda değişir. Hayranlarından birinin sevgilisi olan Annie'yle yakınlaşması işleri karıştırır. Bütün ilişkilerini eline yüzüne buluşturan Tucker'ın Annie'yle bir şansı olabilecek midir?

 

Nick Hornby'nin aynı isimli romanına dayanan film, bu yazın sevilen romantik komedilerinden biri olmaya aday. Filmde Rose Byrne, 15 senelik sevgilisiyle monoton bir ilişki yaşayan ve Tucker'la ilgili bir makale yayınladıktan sonra hayatı değişen Annie'yi canlandırıyor. Girls, Orange Is the New Black ve GLOW dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Jesse Peretz'in yönettiği filmin kadrosunda ayrıca The IT Crowd dizisinden tanıdığımız Chris O'DowdJimmy O. YangLily NewmarkAzhy Robertson ve Ayoola Smart yer alıyor.