John Malkovich The Young Pope'un Devam Dizisinde Yer Alacak

02.07.2018 20:03
John Malkovich The Young Pope'un Devam Dizisinde Yer Alacak

İtanlyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun yaratıcısı olduğu The Young Pope, ikinci sezonu The New Pope'la geri dönüyor. Sevilen dizinin ikinci sezonunda Jude Law'la birlikte John Malkovich yer alacak. 


HBO, Vatikan'ın başını döndüren, muhafazakar kimliğiyle ve yoksullara karşı merhametiyle ön plana çıkan Amerikalı papanın hikayesini merkezine alan The Young Pope'un devam dizisini duyurduğundan beri bir yıldan fazla oldu. Nihayet resmi açıklama da geldi. Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando ve James Cromwell'in oynadığı 10 bölümlük yeni sezonun adı The New Pope olacak. 

 

Senaryosunu ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Paolo Sorrentino’nun üstleneceği dizinin kadrosunda sürpriz bir isim de yer alıyor: John Malkovich! Çekimleri Kasım ayında İtalya'da başlayacak olan dizinin yeni bölümleri, ilk sezonun tam anlamıyla devamı olmayacak ve yeni hikayeler içerecek. Paolo Sorrentino, Umberto Contarello ve Stefano Bises senaryoyu birlikte kaleme alıyorlar. İki kez Oscar adayı olan ve Emmy ödüllü Malkovich, BBC için The ABC Murders dizisinde Hercule Poirot rolünü de canlandırıyor.