Charlie'nin Melekleri Geri Dönüyor!

02.07.2018 21:33
Charlie'nin Melekleri Geri Dönüyor!

"Günaydın meleklerim!" cümlesini yeniden duymaya hazır mısınız? Charlie'nin Melekleri'nin son filminden bu yana 15 yıl geçti fakat hayranlar ünlü serinin yeni filmlerini hala sabırsızlıkla bekliyor. Neyse ki bu bekleyiş uzun sürmeyecek. "Melekler"i canlandıracak kadro tamamlanmak üzere...


70'lerin en ikonik televizyon dizisi Charlie'nin Melekleri aramıza yeniden dönüyor. Elizabeth Banks'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleneceği filmde melekleri canlandıracak olan oyuncular ise tek tek duyurulmaya devam ediyor. Sony Pictures'tan gelen resmi olmayan haberlere göre Kristen Stewart, Lupita Nyong'o ve Naomi Scott, Charlie'nin gizemli ajanlarına yeniden hayat verecekler. Stewart ve Nyong'o'nun filmde yer alacakları zaten uzun zamandır konuşulurken, Scott üçlü kadroya eklenen son isim oldu. Naomi Scott, Power Rangers'ta Kimberly rolünü canlandırmıştı ve kendisini yakında Aladdin filmide Jasmine rolüyle de izleyeceğiz.

 

Stewart ve Nyong'o ise filmin tanıtıma hiç ihtiyacı olmayan iki oyuncusu... Stewart'ı ilk olarak Twilight Saga'da Bella'yı oynarken izlemiştik, Oscar ödüllü Nyong'o ise kısa süre önce Black Panther'de Nakia'yı canlandırdı. Henüz üç yıldızın da filmde yer alacakları resmi olarak duyurulmadı. Resmi olan tek şey Banks'in filmi yöneteceği ve Bosley rolünü canlandıracağı. Prodüksiyonun bu Eylül'de Berlin'de başlaması bekleniyor. 

 

Melekleri büyük ekranda son kez izleyişimiz 2003'te Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz'da, Drew Barrymore, Cameron Diaz ve Lucy Liu'nun oynadığı devam filminde olmuştu. Bu filmde Bosley'i Bill Murray canlandırdı. Serinin ilk filmi ise bundan üç yıl önce, 2000 yılında vizyona girmişti.