Vanessa Kirby Dwayne Johnson Filmi Hobbs and Shaw'da Yer Alacak

04.07.2018 02:58
Vanessa Kirby Dwayne Johnson Filmi Hobbs and Shaw'da Yer Alacak

Netflix’in beğenilen dizisi The Crown'da Prenses Margaret rolü ile saltanat yaşayan BAFTA ödüllü Vanessa Kirby, yeteneklerini şimdi de büyük ekrana taşıyor. İngiliz aktris, Dwayne Johnson ve Jason Statham'la birlikte Hızlı ve Öfkeli spinoff'u, Hobbs and Shaw'da yer almak üzere son görüşmelerini yapıyor.


Filmi Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch yönetecek. Johnson ve Statham ise bir kez daha özel ajan Luke Hobbs ve suç dehası Deckard Shaw'un rollerini canlandıracaklar. Kirby filmde bir MI-5 ajanını oyanayacak. Bu ajan aynı zamanda Shaw'ın kız kardeşidir. Hızlı ve Öfkeli'nin yaratıcısı Chris Morgan, çekimleri bu sonbaharda başlayacak olan filmin senaryosunu kaleme aldı. Detaylar ise henüz bilinmiyor.

 

Universal, Johnson'ın hayranlarını memnun edebilmek için, uzun zamandır Hobbs'un başrolde olacağı yeni bir proje üzerinde çalışıyordu. Stüdyo bu karakterle, Statham'ın canlandırdığı Shaw'ın kimyasını gördükten sonra vakit kaybetmeden spinoff çalışmalarına başladı. Filmin 26 Temmuz 2019'da sinemalarda olması bekleniyor.