Sicario: Day Of The Soldado'nun Yönetmeni Serinin Üçüncü Filmini Yönetmek İstemiyor

05.07.2018 02:52
Sicario: Day Of The Soldado'nun Yönetmeni Serinin Üçüncü Filmini Yönetmek İstemiyor

Serinin üçüncü filminin çekileceğine dair söylentiler dolaşmaya başladı. Fakat yönetmen Stefano Sollima bu filmi yönetmeye pek de niyetli değil gibi görünüyor.


İlk filmin yönetmeni Denis Villeneuve devam filmine geri dönmemiş olabilir ama bu sanki Sicario: Day of the Soldado'ya pek de zarar vermedi. Stefano Sollima'nın yönettiği Day of the Soldado, uyuşturucu savaşı filminin güçlü devam filmi olarak beğeni topladı ve şimdilerde her iki filmin de senaryo yazarı olan Taylor Sheridan üçüncü film üzerine kafa yormaya başladı. 

 

Sollima'nın ise potansiyel bir üçüncü film hakkında ilginç düşünceleri var - Bu filmi yapan kişinin kendisi olmaması gerektiğini düşünüyor. Variety'ye konuşan yönetmen şunları söyledi: “Bu serideki her filmin aynı dünyada yer alan bağımsız bir film olması gerekiyor. Sicario'nun yeni bir bölümünü izlemeyi çok isterdim ancak kendi tarzına sahip farklı bir yönetmen çekmeli. Seride aynı yönetmenin birden fazla filmi olmamalı.” Villeneuve şu anda yeni Dune filmini planladığı için, üçüncü filmde geri dönmesi pek olası değil ve Sollima'nın da üçüncü filmde yer almak istemediğini biliyoruz. Elbette bir devam filminin gelme ihtimali Soldado'nun gişe hasılatına bağlı, ancak gelen ilk raporlar filmin makul bir hasılat getireceğini söylüyor.