House Of Cards Claire Underwood'dan Bir Bağımsızlık Günü Mesajı Yayınladı

05.07.2018 03:10
House Of Cards Claire Underwood'dan Bir Bağımsızlık Günü Mesajı Yayınladı

Sevilen dizi, Claire Underwood'un cesur mesajıyla hayranlarına bir kez daha Kevin Spacey'siz ilerleyeceğini hatırlatmış oldu. 

 

Claire Underwood'un Amerikalılara bir 4 Temmuz mesajı var: “Mutlu Bağımsızlık Günleri Diliyorum... Kendime." Netflix, Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için kısa ama heyecanlı bir House of Cards teaser'ı yayınladı ve Robin Wright'ın oynadığı Claire Underwood'u, Kevin Spacey'nin canlandırdığı kocası Frank'ten ayrı, kendi bağımsızlığını ilan etmiş olarak gösterdi. Teaser, Spacey’nin çeşitli taciz iddiaları sonrasında diziden ayrılışına bir kez daha işaret etti. Dizi, Wright'ın canlandırdığı Claire ile birlikte altıncı ve son sezonuna gidiyor.

 

Spacey aleyhindeki ilk iddialar ateşlenmeye başladıktan sonra House of Cards'a geçici bir ara verilmişti. Aradaki boşluk, yazarlara Spacey'nin katılımı olmadan diziye nasıl devam edeceklerini anlamaya yetecek kadar zaman verdi. Neyse ki, Sezon 5 finali Frank Underwood olmadan yapılabildi. Sezonun son anları Claire'in kameraya döndüğü ve dördüncü duvarı -tıpkı Frank'in yaptığı gibi- ilk kez yıktığı sahneyle yaşandı. “Benim sıram!” diyen Claire'le birlikte ekran siyaha döndü.

 

Dizi önemli yıldızını kaybettikten sonra kendini bir şekilde toparlamaya çalışıyor olsa da, aynısını Spacey için söyleyebilmek pek de mümkün değil. Bundan 25 sene önce, 14 yaşındaki bir aktöre tacizde bulunduğu iddiaları kariyerini resmen yıktı fakat Spacey yine de bir şekilde dik durabilme çabası içindeydi. Şimdilerde ise kendilerine geçmişte Spacey tarafından tacizde bulunulduğu iddiası taşıyan üç erkeğin suçlamaları yüzünden bir kez daha çok zor günler geçiriyor. Oscarlı oyuncunun bütün projeleri iptal edildi ve yakın zamanda kendisiyle çalışmak isteyen bir yapım şirketi bulabilecek gibi de görünmüyor.