Breaking Bad Yıldızı Anna Gunn Diziye ve Skyler White Karakterine Dair Açıklamalarda Bulundu

05.07.2018 03:39
Breaking Bad Yıldızı Anna Gunn Diziye ve Skyler White Karakterine Dair Açıklamalarda Bulundu

Hadi dürüst olalım... Skyler White karakterinden nefret etmeyeniniz var mı? Görünen o ki, izleyicilerin büyük çoğunluğu nefret ediyor ve Skyler'ı canlandıran aktris Anna Gunn bu duruma hayret ediyor. 


2018 yılı, Breaking Bad'in ilk kez ekranlarımızda olmasının onuncu yıldönümü. AMC'nin kült dizisinin oyuncu kadrosu eski güzel günleri özlemle anıyor olsa da, Walter White'ın karısı olan Skyler'ı canlandıran Anna Gunn için durum biraz farklı. Entertainment Weekly ile yapılan bir röportajda aktris, bazı hayranların karakterine karşı tutunmuş olduğu agresif tavırla ilgili konuştu.

 

Anna Gunn, hayranlarının tepkilerinin bazen cinsiyetçi olduğunu söylüyor. "Bu beni şok etti. Bir aktris olarak işim her zaman insanları mutlu eden karakterleri çalışmak değildir. Bu zaten ilginç de değildir. Aslında, daha zor karakterler bir şekilde daha ilginç oluyor. Ama bu kadar büyük olan bir dizide olduğunuz zaman insanlar kafalarında seni sevmedikleri biriyle eşleştiriyorlar. Her şey birbirine karışıyor." 49 yaşındaki oyuncu böyle bir nefretin neden geliştiğini de şu sözlerle açıkladı: "Hepimiz için garip, kafa karıştırıcı bir şeydi, cinsiyetçi rol fikirlerinin bir karışımıydı, ama dizi zekice inşa edilmişti. İnsanlar Walt'ta bir kahraman buldular ve ona çok bağlandılar. Bu yüzden Skyler'ı dizinin antagonisti olarak gördüler. Skyler, Walt'un istediğini yapmasını engelliyordu - halbuki hayranlar için istediğini yapmasına izin verilmesi gerekiyordu."

 

Anna Gunn, bu acılı dönemi geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ama yne de hayatını değiştiren bu "deprem" devam ediyor: "Bu, Anna Gunn olarak benim hatam değildi ve gerçekten Skyler'ın da hatası değil. İnsanlar Walt'a bağlılar. Aynı zamanda bu insanlar, bir kadının ya da bir adamın eşinin nasıl davranıp hareket etmesi gerektiğiyle ilgili eski usül düşüncelere sahipler. Fakat nihayetinde, değişim asla rahat bir şey değildir, asla hoş değildir ama tüm bunların insanların dikkatine sunulması iyi bir şeydir. Onlar da bunun farkındaydı. "