Better Call Saul'ün Dördüncü Sezonundan İlgi Çekici Fotoğraflar Yayınlandı

05.07.2018 05:37

Üçüncü sezonda yaşanan trajediler gelecekteki olaylarla ilgili yankı uyandırmaya başladıkça, Better Call Saul'ün yeni sezonu duygusal açıdan daha da yıkıcı olacakmış gibi görünüyor.


Diziden gelen ilk fotoğraflar, tam olarak ne beklememiz gerektiğine dair pek bir şey ortaya koymasa da, bazı önemli ayrıntılar gözler önüne seriliyor: Kim (Rhea Seehorn) hala geçirdiği araba kazasını atlatmaya çalışıyor, Mike (Jonathan Banks) iyi değil, ve hala oyun alanında en az bir Salamanca var. Jimmy'ninse (Bob Odenkirk) birden daha fazla cephede var olmaya çalıştığı görülebilir - bu cephelerden biri belki de sonunda onun kalıcı kimliğini oluşturacaktır.

 

Better Call Saul, 6 Ağustos'ta dördüncü sezonuyla geri dönüyor. Yeni sezonda Jimmy McGill’in Saul Goodman’a dönüşmesini izleyeceğiz. Jimmy yeni sezonda yavaş yavaş suç dünyasına doğru ilerleyecek. Breaking Bad’in devam dizisi olan Better Call Saul, Peter Gould ve Vince Gilligan’ın imzasını taşıyor. Diziden gelen ilk fotoğraflarsa aşağıdaki galeride yer alıyor.